نمایش خبر

افتتاح مرکز نوآوری پیشرفت منطقه ای بنیاد برکت
پنجشنبه، 9 بهمن 1399
افتتاح مرکز نوآوری پیشرفت منطقه ای بنیاد برکت
مرکز نوآوری پیشرفت منطقه ای بنیاد برکت در دانشگاه کردستان و در محل مرکز نوآوری دانشگاه افتتاح گردید
مرکز نوآوری پیشرفت منطقه ای بنیاد برکت طی تفاهم نامه ای فی مابین دانشگاه کردستان و ستاد اجرایی فرمان حضرت امام خمینی(ره) در محل مرکز نوآوری دانشگاه کردستان همزمان با حضور جناب آقای دکتر مخبر رئیس ستاد اجرایی فرمان امام(ره) افتتاح گردید.در این مراسم که با حضور مسئولین استانی و کشوری برگزار شد مشاور مدیرعامل بنیاد برکت در پیشرفت منطقه‌ای روز سه‌شنبه در آیین افتتاح این مرکز اظهار داشت: قرار است در این مرکز کارهایی پیرامون ارتباط جامعه و دانشگاه در راستای ایجاد اشتغال پایدار و رفع کولبری انجام شود.
روح‌الله اکبری با بیان اینکه این کار با استفاده از ظرفیت اساتید و نخبگان انجام می‌شود، اضافه کرد: در آغاز بکار این مرکز، 800 استاد و نخبه برای مشارکت اعلام آمادگی کردند که در حال حاضر 10 نفر شروع به فعالیت کرده‌اند.
وی با بیان اینکه ایجاد اشتغال پایدار و حفظ کرامت انسانی افراد کولبر از جمله اهداف ایجاد این مرکز است، یادآور شد: افراد مستقر در این مرکز از استان‌های منطقه‌ای شامل آدربایجان غربی، کردستان و کرمانشاه هستند که ایده‌های خود را برای ایجاد اشتغال پایدار افراد کولبر و کسانی که تمایلی به فعالیت در این عرصه را ندارند، عرضه خواهند کرد.
مشاور مدیرعامل بنیاد برکت در مرکز پیشرفت منطقه‌ای تاکید کرد: با استفاده از ایده‌های ارائه شده در این مرکز و با عملی کردن این طرح‌ها در راستای ایجاد اشتغال پایدار و رفع پدیده کولبری اقدام خواهد شد.