تاریخچه شکل گیری مرکز

تربیت نیروی انسانی توانمند و متعهد به جامعه برای دستیابی به جایگاه مطلوب در مناسبات مختلف جهانی طبق سند چشم‌انداز جمهوری اسلامی ایران از مهم‌ترین سیاست‌های کشور است. توسعه علم و فناوری، به‌عنوان یکی از مهم‌ترین محرک‌های افزایش توان رقابتی کشور در عرصه‌های بین‌المللی، نیازمند نیروهای جوان، متخصص، باانگیزه و متعهد به پیشرفت کشور است. یکی از مهم‌ترین عناصر و زمینه‌های پیشرفت تحقیقات و فناوری در کشورمان حضور انبوه محققان، پژوهشگران و دانشجویان باانگیزه‌ای است که در طی دوران تحصیل برای پایان‌نامه و همچنین در طرح‌های تحقیقاتی و دوره‌های تخصصی به فعالیت می‌پردازند. مرکز نوآوری دانشگاه کردستان در راستای وظایف  ابلاغی از سوی وزارت علوم ،تحقیقات و فناوری در مهر ماه 1397 کار خود را آغاز کرد. این مرکز که زیر مجموعه معاونت پژوهشی دانشگاه کردستان می باشد براساس دستورالعمل های ابلاغی از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اهداف خود را پیگیری و به مرحله انجام می رساند.مرکز نوآوری دانشگاه کردستان به عنوان یک مرکز پویا و فعال و شتاب دهنده در زمینه هدایت دانشجویان و علاقمندان در زمینه های کسب و کار و نیز کارآفرینی رسالت خود را در پیش گرفته و در این مسیر از هیچ کوششی کوتاهی نخواهد نمود.